• Chainreaction.NL

CHAINREACTION.NL

The Construction Challenge .

LInk naar:Chainreaction – Original

Samenwerken aan 1 doel. Talenten versterken.
Duurzaam . Heel veel fun.

De uitdaging.

Verschillende talenten vormen een team en de verschillende teams bouwen ieder een gedeelte van een traject dat samen een grote kettingreactie wordt. Waarbij gebruikt gemaakt wordt van een enorme hoeveelheid gekke en geredde materialen.

Wat is het.

De Chainreaction is een stoer event met een hoog fun-gehalte waar iedereen aan mee kan doen. Van de CEO tot de receptie-medewerker en van de technische dienst tot de beleidsadviseur. Want iedereen draagt een steentje bij aan het eindresultaat. Het is geen wedstrijd: onderling delen, gunnen en communiceren is cruciaal.

Lees verder over wat het is

Hoe werkt het.

De hele groep wordt verdeeld in kleine teams. Ieder team gaat een deel van de kettingreactie bouwen. Voordat iedereen gaat bouwen kiezen de deelnemers een rol binnen hun eigen team. Dat kan zijn de Organiser, de Techneut, de Creatief, de Communicator, de Caretaker of de Reporter.

Lees verder over hoe het werkt

Iets kleins wordt iets groots.
En samenwerken is het toverwoord.

Geschikt voor jouw bedrijf ?

Als je gelooft dat je mensen ‘your biggest asset’ zijn, als je wilt dat zij hun talenten goed benutten, zich goed voelen in hun werk en daardoor betere prestaties leveren dan is dit event iets voor jou. Een teambuildingevent dat aansluit bij strategiedagen en kick-off’s.

Neem dan contact op met Lennart
06 51 09 83 56

Hoe ziet het er uit ?

Klant reacties