Samenwerken. Talenten versterken.
Circulair. Heel veel fun.

De uitdaging.

Verschillende talenten vormen een team en de verschillende teams bouwen ieder een gedeelte van een traject dat samen een grote kettingreactie wordt. Waarbij gebruikt gemaakt wordt van een enorme hoeveelheid gekke en geredde materialen.

Wat is het.

Chainreaction is een teambuilding-event voor iedereen die zijn talent op een goede manier wil benutten. En die snapt dat zijn talent nog beter tot z’n recht komt wanneer je samenwerkt met je teamleden.

Lees verder over wat het is

Hoe werkt het.

In het voortraject kiezen de deelnemers een talent. Dat kunnen zijn: Organiser, tech, creative, design, caretaker etc. Vervolgens worden de teams zo ingedeeld dat alle talenten mixen.

Lees verder over hoe het werkt

Iets kleins wordt iets groots.
En samenwerken is het toverwoord.

Geschikt voor jouw bedrijf ?

Als je gelooft dat je mensen ‘your biggest asset’ zijn, als je wilt dat zij hun talenten goed benutten, zich goed voelen in hun werk en daardoor betere prestaties leveren dan is dit event iets voor jou. Een teambuildingevent dat aansluit bij strategiedagen en kick-off’s.

Neem dan contact op met Lennart
06 51 09 83 56

Klantervaring

Namens heel JDE willen we jou en je team nogmaals bedanken voor de TOP uitvoering van jullie concept de Chainreaction. De reacties zijn enorm positief en het retailevent van 26 september wordt bestempeld als het leukste uitje ooit (ook onder de collega’s die al wat jaren meegaan).

Het concept is op alle persoonlijkheden en leeftijden toepasselijk aangezien iedereen een rol kan vinden past bij hem of haar. Daarmee heb je een uniek concept in handen!

Jacobs Douwe Egberts