Een heleboel medewerkers maakt nog geen team. Een team maak je door met elkaar nieuwe ervaringen op te doen. Samen te leren, samen verder te komen. Een teambuilding event is daarvoor de ideale manier; zeker als je het goed doet! CHAINREACTION kan je daar goed bij helpen!

Teambuilding

Samen werken om met elkaar voor één geweldige ervaring. Ga met elkaar aan de slag om een fantastische chain te bouwen; en ervaar met elkaar de unieke ervaring van een gelukte chain! Lukt het om als team een enorme slinger aan beweging te bouwen? Samenwerking is het toverwoord!

Samenwerking

Het team wordt opgesplitst in diverse groepen om daarna met elkaar een hele lange, en grote slinger van materialen te maken. 3 meter de lucht in? Prima; maar je moet natuurlijk wel overleggen met de teams om je heen. Gebruik je een eend of liever een winkelkarretje? Alle materialen komen rechtstreeks uit de kringloop of zijn al op een andere plek gebruikt; zo verspillen we geen bouwmaterialen. Klinkt ingewikkeld? Welnee! We leggen je graag uit hoe het werkt.

Teambuilding bij Chainreaction; oefening baart kunst
Je slaat de spijker op zijn kop!

Een origineel uitje

Teambuilden hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Geen saaie, ellenlange middagen waarbij je met elkaar staart naar een leeg A4-tje. Geen wedstrijd tegen de andere afdeling, waarbij je aan het kortste eind trekt en tot aan het eind van het kwartaal koffie moet halen voor je collega’s. Hoe wordt je daar een team van? Daar denken wij dus heel anders over! We laten jullie mét elkaar werken, samen aan hetzelfde doel. Met echt materiaal. Gewoon met elkaar de mouwen omhoog; een helm op en aan de slag!

Samen werken

Je werkt dus met elkaar aan hetzelfde doel. En als alles af is; ervaren jullie met elkaar hoe fantastisch tof het is om je doel te bereiken. Confetti! Feest! Blije collega’s en een dag waar jullie nog heel lang met een grote glimlach op terugkijken. Iedereen is de held bij het koffiezetapparaat. Het was een geweldige dag!